Testimoni

"Kami amat berpuas hati dengan design logo yang dibuat oleh Grafixista. Sangat menepati apa yang diharapkan, sentiasa memberikan yang terbaik untuk kepuasan pelanggan, highly recommended untuk sesiapa yang mahu naikkan imej bisnes dengan lebih baik".
Ahmad Zulkarnain Abdullah
Wakil Puncak Nagasarie Unggul
4.5/5
"Servis design Grafixista adalah amat memuaskan. En Sahrizal mendengar pendapat client dan mampu deliver tugas yg diberikan. Beliau sangat kreatif dan penyabar. Highly recommended!"
Nazirah Ahmad
Daging Masak Hitam Naz's
4.5/5
"Highly recomended designer bagi yang mencari harga yang berpatutan dengan design yg mengikut citarasa. Senang menerima pandangan/idea dan rundingan tanpa kekacauan emosi :)"
Faryin
Tuala Kesihatan Wanita LEXEE
4.5/5
"Pantas respon, cepat kerja dan lawa hasil tangannya...saya rekemen kepada kawan-kawan yang nak buat signboard kedai online"
Ira Mohamad
Skor A+ Emulsion
4.5/5
"Design yang sangat awesome! Menepati citarasa saya. Ramai yang puji design tu. Servis pun cepat, pantas dan mesra. Terbaik. Insyaallah saya akan order lagi :)"
Nor Fazilah Abd Mohd
CEO MHAMSB
4.5/5
Terima Kasih sangat-sangat! Saya amat berpuas hati dengan hasil kerja daripada Grafixista. Hasilnya yang amat teliti, kemas dan menarik. Sangat-sangat profesional.
Muhammad Wais Al-Qarni
DaporKitchen
4.5/5
"Servis design dengan Grafixista terbaik setakat ni, dah banyak saya cuba servis design yg lain, tapi banyak masalah, lambat, tak ikut design yg kita nak, lepas tu pulak design ikut kepala dia , tak boleh sak tegur. Dengan design Grafixista ni Alhamdulillah boleh deal cara baik dgn WhatsApp, mesra pelanggan, dan tak emosi...Mmg 100% puas hati, mahal sikit takpe, janji puas hati"
Abdul Halim
Malaya Hemp
4.5/5
"Grafixista memberikan servis design yg PANTAS, KREATIF & AWESOME.. Sangat sangat memenuhi permintaan peniaga baru seperti saya... Memang TERBAEK!!!"
Anurul Azri
Baroqah Ayam Kampung Frozen
4.5/5
Shopping Cart
Scroll to Top